check Levering uit eigen voorraad
check Eigen transportservice
check Krijg advies van specialisten via telefoon en e-mail

Waterdruk verhogen voor VvE of Appartementencomplex

In de meeste appartementencomplexen beschikken over minimaal één hydrofoorinstallatie. Deze installatie zorgt dat het water met kracht door de waterleidingen naar boven wordt gepompt. Op die manier heeft ieder appartement voldoende waterdruk.

Afhankelijk van uw situatie kan het nodig zijn om de hydrofoorinstallatie van uw VvE uit te breiden of te vervangen, bijvoorbeeld bij onvoldoende capaciteit of slijtage.

Hydrofoorinstallatie laten plaatsen of vervangen?

Uiteraard kunt u kiezen voor een grote hydrofoorinstallatie die veel ruimte in beslag neemt, een hoog stroomverbruik heeft en de nodige decibels produceert. Dit kan een oplossing zijn, echter bent u hier natuurlijk terecht gekomen omdat u liever wat anders zoekt.

Daarom bieden wij een compacte, stille en zuinige installatie aan die altijd garant staat voor voldoende waterdruk. Het gaat om de DAB E.sytwin. Deze dubbelpomp-hydrofoor is in de basis een samenstelling van twee DAB E.sybox hydrofoorpompen. Beide pompen leveren maximaal 6,5 BAR en 13 M3/per uur dat voldoende is voor circa. 18 woningen en 9 verdiepingen.

Maakt u zich niet druk, dat doet de E.sytwin voor u!

Door de frequentieregeling van de E.sytwin worden de beide pompen enkel ingeschakeld wanneer er vraag is naar water. Eerst zal één pomp aan de watervraag voldoen. Wanneer dit onvoldoende is slaat de tweede pomp aan om een handje te helpen. Valt de watervraag weg? Dan toert het systeem rustig af. Het resultaat is een stille, zuinige installatie die weinig onderhoud vergt.

De bedrijfszekerheid wordt gewaarborgd doordat één van beide pompen het werk van de ander overneemt bij een eventuele storing. Hiermee beschikt u over een professionele, moderne hydrofoorinstallatie die elk appartement voorziet van voldoende water en druk. Dankzij de watergekoelde motor is de installatie doet hij zijn werk in stilte.

Ook de bediening past geheel in het gebruiksgemak. Dankzij een simpel menu kunt u zelf de druk naar wens opvoeren en verlagen. Deze druk blijft door de frequentieregeling zeer stabiel en dat is exact wat u wilt wanneer meerdere bewoners afhankelijk zijn van één installatie.

Bent u overtuigd van deze oplossing voor uw VVE en appartementencomplex? Vul dan ons contactformulier in en krijg direct een offerte op maat!

Waterdruk verhogen voor losse appartementen

Is er voldoende voordruk bij een appartement, dan kun je de druk ook per appartement verhogen. Hiervoor plaats je een drukverhogingspomp op de plek waar de waterleiding het appartement binnenkomt. De drukverhoger slingert het water met druk de waterleiding in, waardoor de druk in het appartement tot wel 5 bar verhoogt wordt.

Wil je meer weten over de mogelijkheden of wil je contact met onze productspecialisten? Bel dan 0341 269 243 of vul het onderstaande contactformulier in.

Aanvraag waterdruk verhogen
Velden met een (*) zijn verplicht.
Privacy *