Last van een waterdrukcomplex?

Waterdruk verhoging in een VVE en appartementencomplex vereist een andere aanpak dan bij een regulier woonhuis en appartement. Door de grotere vraag naar water en druk biedt een DAB E.sybox (mini) onvoldoende te weinig capaciteit. Ook voor de bedrijfszekerheid is een garantie vereist dat de bewoners ten allen tijden over voldoende water en druk beschikken.

 

DAB E.sytwin

Uiteraard kunt u kiezen voor een grote hydrofoorinstallatie die veel ruimte in beslag neemt, een hoog stroomverbruik heeft en de nodige decibels produceert. Dit kan een oplossing zijn, echter bent u hier natuurlijk terecht gekomen omdat u liever wat anders zoekt. Daarom bieden wij een compacte, stille en zuinige installatie aan die altijd garant staat voor voldoende waterdruk. Het gaat om de DAB E.sytwin. Deze dubbelpomp-hydrofoor is in de basis een samenstelling van twee DAB E.sybox hydrofoorpompen. Beide pompen leveren maximaal 6,5 BAR en 13 M3/per uur dat voldoende is voor circa. 18 woningen en 9 verdiepingen.

 

Maakt u zich niet druk, dat doet de E.sytwin voor u!

Door de frequentieregeling van de E.sytwin worden de beide pompen enkel ingeschakeld wanneer er vraag is naar water. Eerst zal één pomp aan de watervraag voldoen. Wanneer dit onvoldoende is slaat de tweede pomp aan om een handje te helpen. Valt de watervraag weg? Dan toert het systeem rustig af. Het resultaat is een stille, zuinige installatie die weinig onderhoud vergt.

De bedrijfszekerheid wordt gewaarborgd doordat één van beide pompen het werk van de ander overneemt bij een eventuele storing. Hiermee beschikt u over een professionele, moderne hydrofoorinstallatie die elk appartement voorziet van voldoende water en druk. Dankzij de watergekoelde motor is de installatie doet hij zijn werk in stilte.

 

Ook de bediening past geheel in het gebruiksgemak. Dankzij een simpel menu kunt u zelf de druk naar wens opvoeren en verlagen. Deze druk blijft door de frequentieregeling zeer stabiel en dat is exact wat u wilt wanneer meerdere bewoners afhankelijk zijn van één installatie.

Bent u overtuigd van deze oplossing voor uw VVE en appartementencomplex? Vul dan onderstaand contactformulier in en krijg direct een offerte op maat!

  Dhr.Mevr.  Wilt u tevens een waterontharder laten plaatsen?
  JaNee

  Wilt u de pomp professioneel laten installeren?
  JaNee

  Upload hier uw foto's van de installatielocatie

  Upload een foto van de installatielocatie:

  Upload een foto van de installatielocatie:

  OFFERTE AANVRAGEN