Verzend- en retourbeleid

Bij waterdruk-verhogen doen wij ons uiterste best om het aankoopproces zo gebruiksvriendelijk en moeiteloos mogelijk te maken. Heeft u bij ons een bestelling geplaatst? Dan zullen wij deze direct verzenden. Wanneer het product onverhoopt uit voorraad is wordt u direct op de hoogte gebracht. Uiteraard kan het voorkomen dat het een pakket beschadigd raakt of dat u ontevreden bent. Hieronder vindt u daarom een overzicht van de geldende regels

  Wanneer u na de aankoop van het product ontevreden bent kunt u deze binnen 30 dagen aan ons retourneren, mits deze ongebruikt, onbeschadigd is en over de originele verpakking beschikt. Gebruik hiervoor ons retourformulier.

 Na retournering en een succesvolle inspectie van het product zullen wij het aankoopbedrag binnen 3-5 werkdagen terugstorten op uw bankrekening.

 

Ruilen?

Wanneer u het product wilt ruilen is dat uiteraard geen probleem, mits er tevens aan de bovenstaande criteria wordt voldaan. Dit betekent dus een onbeschadigd, ongebruikt product in de originele verpakking. Deze kunt u dan op eigen kosten aan ons terugsturen. Onze adresgegevens vindt u onderaan deze pagina.

 Eventuele bijbetalingen dienen betaald te zijn, voordat wij het gewenste ruilproduct opsturen.

 Eventuele crediteringen zullen wij binnen 3-5 werkdagen terugstorten op uw bankrekening.

 

Levertijd en verzendkosten

  Zoals vermeld doen wij ons uiterste best om uw bestelling zo snel mogelijk af te leveren. Wanneer de order niet tijdig geleverd kan worden nemen wij direct contact met u op.

 Nederland: Tot €150 inclusief BTW rekenen wij €14,50 (NL) verzendkosten. Vanaf €150 profiteert u dus van gratis verzending.

Belgie: €24,50 (BE) verzendkosten

 

Onze adresgegevens: Waterdruk-verhogen.nl, Roosendaalseweg 164,  3882 MP Putten

OFFERTE AANVRAGEN