VERHOOG UW LAGE WATERDRUK MET DE DAB E.SYBOX (MINI) 3!

Lage druk waterleiding eenvoudig verhogen

Last van een lage waterdruk in uw waterleiding? Resulteert dit in een slecht functionerende (stort)douche? Dan ben u zeker niet de enige. Gelukkig is er een eenvoudige oplossing in de vorm van de DAB E.sybox (mini)! Deze frequentiegestuurde hydrofoorpomp zorgt voor een constante, hoge druk die per 0,1 BAR instelbaar is. Dankzij deze pomp wordt uw druk gegarandeerd verhoogd tot een maximum van 5,5 BAR. Ter voorbeeld; een gemiddeld huishouden beschikt over circa. 1,5-2 BAR druk. Deze druk zakt al snel onder de 1 BAR wanneer er een stortdouche of een sproeisysteem gebruikt wordt. Dit resulteert dan onder andere in een zwakke straal uit uw douche en kranen.

Druk van de ketel

In tegenstelling tot wat veel mensen denken heeft de CV (centrale verwarming) nauwelijks invloed op de waterdruk. Het enige dat dit apparaat doet is het circuleren van het water. Uiteraard kan een lagere druk de oorzaak zijn van een lege ketel, maar na het bijvullen zult u alsnog maximaal een druk van 1,5-2 BAR druk verkrijgen.

Installatie DAB E.sybox (mini)

Als u de keuze maakt om uw waterdruk te verhogen doen wij u een voorstel op maat. Deze is mede afhankelijk van de hoeveelheid werk en de wensen die u aan de installatie stelt. Er zijn 2 vereisten om de installatie uit te voeren:

 • Er is voldoende ruimte en deze is zowel vocht- en vorstvrij
 • Er is een stroompunt aanwezig

Bij voorkeur wordt de pomp daarom in de meterkast na de watermeter geplaatst. Dankzij de compacte afmetingen (43,8 x 27 x 23,8 cm) is dit veelal geen probleem. Eventueel maakt u gebruik van een DAB E.sywall om de pomp op te hangen.

Bij een akkoord wordt in overleg een geschikte datum vastgesteld. Vervolgens komt een professionele monteur bij u de E.sybox installeren en instellen. Onze monteurs zijn experts op het gebied van drukverhogingspompen en bepalen in overleg met u de ideale druk.

  Dhr.Mevr.  Type woning


  Stroompunt aanwezig in meterkast?
  JaNee

  Upload hier uw foto's van meterkast en watermeter

  Upload een foto van de meterkast:

  Upload een foto van de watermeter:

  OFFERTE AANVRAGEN