Vandaag uw lage waterdruk verhogen

Een hydrofoorpomp is dé oplossing om uw lage waterdruk te verhogen. Hiermee kunt u eindelijk genieten van uw (stort)douche. De drukverhogers zijn gemakkelijk aan te sluiten op de bestaande waterleiding.

Hoe werkt een drukverhoger in huis?

 

Een drukverhoger of ook wel hydrofoorpomp wordt geplaatst tussen de waterleiding in uw woning en werkt gewoon op het netstroom (230V). De inkomende waterdruk (ongeveer 2 bar) wordt vervolgens omgezet in een constant gewenste waterdruk. Deze druk kunt u zelf instellen waarna de drukverhoger ervoor zorgt dat overal in huis ongeacht de waterafname de druk constant aanwezig is. U heeft hierdoor geen last meer van drukschommelingen als er op meerdere plekken in huis water afgenomen wordt. Doordat de drukverhoger vóór uw CV ketel geplaatst wordt geldt dit zowel voor warm als koud water. U kunt hierdoor altijd genieten van een heerlijke warme douche. De energiezuinige & fluisterstille werking maken dit de beste oplossing voor uw waterdruk probleem.

 

Hydrofoorinstallatie

 

De installatie van een drukverhoger verloopt in de meeste gevallen eenvoudig. Dankzij het compacte formaat (44x26x24cm) en de mogelijkheid voor wandbevestiging is er altijd wel een geschikte plek in uw woning te vinden voor installatie. Een veelvoorkomende plek is de meterkast. Hier komt uw waterleiding de woning binnen en is daardoor een perfect startpunt voor het verhogen van uw waterdruk. Onze gecertificeerde drukverhogers beschikken over voordrukbeveiliging en zijn geschikt voor drinkwater.

 

DAB E.sybox Mini

De DAB E.sybox mini is de meest compacte hydrofoorpomp die er bestaat. Met een afmeting van 44x26x24 cm is hij  gemakkelijk in kleine ruimtes te plaatsen. Hij werkt fluisterstil (45 DB) en is gemakkelijk te installeren. Dit kan zowel horizontaal als verticaal. Dankzij de irequentieregeling zorgt hij voor een automatische in- en uitschakeling. De druk is per 0,1 BAR instelbaar, dus u beschikt altijd over dé ideale waterdruk!

Remco

kocht een E.sybox Mini en heeft nu goede waterdruk

Prima prijs , supersnelle service zowel antwoord op vragen als de verzending 100/100.”

Geverifieerde review vanuit Trustpilot

Harry Cox

kocht een E.sybox Mini en geniet nu van zijn stortdouche

prima aankoop regendouche werkt nu prima ook als er elders water wordt afgenomen

Geverifieerde review vanuit Trustpilot 

Peter Metselaar

Liet een E.sybox mini door ons installeren

Goede verbetering van de waterdruk, vakkundige installatie.

Geverifieerde review vanuit Trustpilot

Wat is frequentieregeling?

De waterafname in huis is op sommige momenten hoger dan op andere momenten. Onze drukverhogingspompen houden hier rekening mee. Dankzij de frequentieregeling bepaalt de pomp zelf het aantal benodigde toeren om uw waterdruk op het gewenste niveau te houden. Zo zal de pomp meer toeren draaien wanneer er bijvoorbeeld van de douche gebruik gemaakt wordt terwijl tegelijk de vaatwasser aan staat. Wanneer er minder waterafname plaatsvindt en de pomp de waterdruk minder hoeft te verhogen zal de pomp automatisch zijn toeren aanpassen.

Deze energiebesparende functie levert u direct voordeel op. Dit slimme systeem schakelt u pomp dus volledig automatisch in en uit.

Met onze drukverhogingspompen heeft u dus altijd de gewenste waterdruk. U heeft geen last meer van drukschommelingen wanneer er tegelijk een grotere waterafname plaatsvindt. Eenmaal ingesteld heeft u geen omkijken meer!

Heeft u een vraag? Bel ons op: 0341 - 269243

Onze ruime ervaring op het gebied van waterdruk verhogen maakt ons een prettige partner voor het oplossen van uw waterdruk probleem. 

Bekijk hier onze privacy policy

Contact

Roosendaalseweg 164

3882 MP Putten

info@waterdruk-verhogen.nl

0341-269243

Volg onze socials!

  

 

OFFERTE AANVRAGEN